Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

“Με την καρδιά γεμάτη” ο Αλέξης Καραβέργος στο θέατρο Μω.









“Με την καρδιά γεμάτη” ο Αλέξης Καραβέργος στο θέατρο Μω
Στη σκηνή με παλιές και νέες δημιουργίες του, Τετάρτη  7  Μαρτίου,  9μ.μ.

Μετά από σημαντικές συνεργασίες και μοναχικές μουσικές περιηγήσεις ο Αλέξης Καραβέργος, με ωριμότητα και δημιουργική ορμή, παρουσιάζει το σύνολο του έργου του, με αρκετές νέες συνθέσεις. Υπερασπιζόμενος το διαφορετικό στη μουσική σκηνή, δίνει μια μοναδική ζωντανή παράσταση στο θέατρο Μω στο πλαίσιο των Ετεροτοπιών, Τετάρτη  7  Μαρτίου, 9:30μ.μ.
Ένας νέος τραγουδοποιός που ζει και εργάζεται στην Κατερίνη, σπούδασε φυσικός αλλά η μεγάλη του αγάπη ήταν πάντα η μουσική και το τραγούδι, γι’ αυτό και από μικρή ηλικία παρακολούθησε μαθήματα κλασικής κιθάρας και έγραψε τα πρώτα του τραγούδια.
Δισκογραφικά εμφανίζεται το 2008 με το cd  «Ο βασιλιάς σου να γίνω» (Impact Music) με δέκα υπέροχα τραγούδια σε ποπ ροκ ύφος, που έγραψε και ερμηνεύει ο ίδιος. Στο σημείωμα του άλμπουμ αναφέρει: «Τα τραγούδια αυτά τα εμπνεύστηκα από ανθρώπους που δεν το βάζουν κάτω, ζητούν πάντα ευκαιρία στη ζωή όσες φορές κι αν χρειαστεί, για να βρουν το δρόμο τους. Τους ανθρώπους που δε φοβούνται να τεντώσουν το δοξάρι της ψυχής τους σ’ αυτή την πορεία, ακόμη κι αν γνωρίζουν ότι κινδυνεύει να σπάσει…».
Μετά από τρία χρόνια ολοκληρώνει το 2ο προσωπικό του album με τίτλο «Ζητώ πολλά» που κυκλοφορεί από τη Lyra. Έντεκα καινούρια τραγούδια με εναλλακτικό ήχο, όπου ο ταλαντούχος μουσικός περιγράφει αισθήματα, ιδέες, έρωτες, καταστάσεις που βιώνει και ευχές για το αύριο. Αγγίζει τα όρια του ροκ με εμφανείς επιρροές από την ελληνική παραδοσιακή μουσική. Ατμοσφαιρικό και σύγχρονο, μελωδικό και γήινο, το «Ζητάω πολλά» είναι ένα cd με ιδιαίτερα δουλεμένη μουσική και στίχους που συγκινούν.
Αυτή την εποχή βρίσκεται στο στούντιο ετοιμάζοντας τη νέα δισκογραφική δουλειά του την οποία και θα πρωτοπαρουσιάσει στην μουσική παράσταση στο θέατρο Μω. Μαζί του συμπράττουν οι φίλοι και συνεργάτες μουσικοί,  Ανδρέας Ζιάκας:  κιθάρες, Βαγγέλης Μπουσμαλής:  πιάνο – ακορντεόν, Νίκος Κατσαμάγκας;  Μπάσο, ενώ συμμετέχουν φιλικά οι  Μαρία Δραγασιά και ο Νίκος Πολυζόπουλος στο τραγούδι.
Ο Αλέξης Καραβέργος συμμετέχει ως ιδρυτικό μέλος στα σχήματα NouVelles Routes και Passa Tempo (Jazz Manouche Quintet), με πολλές Live εμφανίσεις.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Θέατρο Μω – Ετεροτοπίες: Μουσική παράσταση:
Αλέξης Καραβέργος – Με την καρδιά γεμάτη
Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018, ώρα 21:30
Θέατρο Μω - Ν. Γεωργούλη 15 - Κατερίνη
Τηλ. κρατήσεων: 23510 76228 - theatromo@gmail.com
Φωτογραφίες: Φτάρας Παναγιώτης



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.