Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ ΓΙΑ ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ blog neaolympos



22 Νοεμβρίου 2017
ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Καλούνται όσοι υπέστησαν ζημίες σε κατοικίες (κτιριακές εγκαταστάσεις και οικοσκευή)  από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, που έπληξαν το Δήμο Δίου - Ολύμπου κατά το χρονικό διάστημα 15-11-  έως 18-11-2017, να καταθέσουν αίτηση στο Δήμο Δίου – Ολύμπου.

Οι αιτήσεις αφορούν αποκλειστικά:

•στο κτίριο που καλύπτει ανάγκες διαβίωσης – κύρια κατοικία. Δεν συμπεριλαμβάνονται ανεξάρτητα κτίσματα (όπως βοηθητικοί χώροι, αποθήκες κ.λ.π.)
•στο σύνολο της οικοσκευής (εξοπλισμός κουζίνας, χώρων υγιεινής, επίπλωση, ιματισμός, κ.λ.π.)
Απαραίτητα δικαιολογητικά:
1. Αίτηση (συμπληρώνεται στο Δήμο Δίου - Ολύμπου).
2. Στοιχεία απόδειξης ότι η πληγείσα κατοικία είναι η κύρια κατοικία του αιτούντος ιδιόκτητη ή ενοικιαζόμενη (συμβόλαιο ιδιοκτησίας ή μισθωτήριο συμβόλαιο ή ένορκη βεβαίωση ή αντίγραφα λογαριασμών ΔΕΚΟ, κ.α.)
3. Αντίγραφο φορολογικής δήλωσης ή Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 θεωρημένη από την οικεία Εφορία, όπου θα δηλώνει ότι δεν υπόκειται σε υποχρέωση φορολογικής δήλωσης. 
4. Αντίγραφο Εντύπου Ε9
5. Φωτογραφικό υλικό
6. Περιγραφή Ζημιών και Εκτίμηση κόστους (εντός της αίτησης)
7. Σε περίπτωση που οι δικαιούχοι της οικονομικής ενίσχυσης είναι περισσότεροι του ενός, λόγω συνιδιοκτησίας ή συγκατοίκησης, η οικονομική ενίσχυση χορηγείται σε έναν εξ αυτών κατόπιν εξουσιοδότησης, που θα του παρέχουν οι υπόλοιποι.
Οι αιτήσεις θα κατατίθενται στη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών – Περιβάλλοντος & Πολεοδομίας του Δήμου Δίου - Ολύμπου, μέχρι την Παρασκευή 08/12/2017.


Για περισσότερες πληροφορίες τηλ.: 2352350143.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.