Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Συνέντευξη τύπου διοργάνωσε την Δευτέρα 18/9 η Ν.Ε Πιερίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α με θέμα την νομοθετική παρέμβαση της κυβέρνησης στην πρωτοβάθμια υγεία.


Στην συνέντευξη τύπου οι βουλευτές  ΣΥ.ΡΙΖ.Α Πιερίας κ.Ελισσάβετ(Μπέττυ) Σκούφα,Χαρίλαος Τζαμακλής και Αστέριος Καστόρης παρουσίασαν με σύντομες εισηγήσεις σε δημοσιογράφους  της Πιερίας το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε πρόσφατα στην Ελληνική Βουλή και αποτελεί πραγματική τομή στην πρωτοβάθμια υγεία και συνέχεια του Ε.Σ.Υ.
Υπήρξε ακόμη ενημέρωση για το πως,που και πότε θα δημιουργηθούν οι πρώτες ΤΟ.Μ.Υ στην Κατερίνη και θα ξεκινήσει η λειτουργία τους. 
Πως στελεχώνονται με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό λειτουργώντας συμπληρωματικά και όχι ανταγωνιστικά,με όλες τις υπόλοιπες δομές πρωτοβάθμιας υγείας.
Αναφέρθηκαν ακόμα στο έργο της επιτροπής της βουλής για την διερεύνηση σκανδάλων στον τομέα της υγείας και στα μέχρι τώρα αποτελέσματά της για τα οποία δυστυχώς υπάρχει πλήρης αποσιώπηση από όλα τα συστημικά ΜΜΕ.
Στην συνέχεια οι βουλευτές απάντησαν σε ερωτήσεις δημοσιογράφων δίνοντας περισσότερες διευκρινήσεις για τον τρόπο λειτουργίας των ΤΟ.Μ.Υ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν.Ε ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

[opb][op33]

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.