Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Η Κατερίνα Νίκα Μάνου βραβεύτηκε στον διεθνή διαγωνισμό ποίησης του EARTH Poetry, Literary & Τheatrical performances Festival. με θέμα «Περιβάλλον – Μητέρα Φύση.










Την Τετάρτη 21 Ιουνίου 8 ώρα το απόγευμα στη Gallery EL(Παύλου Μελά 22) στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε η  τελετή βράβευσης των ποιητών που διακρίθηκαν στον διεθνή διαγωνισμό ποίησης για την ελληνική γλώσσα του EARTH Poetry, Literary & Τheatrical performances Festival. με θέμα «Περιβάλλον – Μητέρα Φύση.
Η Κατερίνα Νίκα Μάνου από το Λιτόχωρο κατέλαβε την 7η θέση, ισοψηφούσα με άλλους τέσσερις ποιητές, ανάμεσα σε 800 συμμετέχοντες στον διαγωνισμό.
O Φορέας σχεδιασμού, υλοποίησης της δράσης, προγραμματισμού και διοργάνωσης ήταν ο Μη Κυβερνητικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός «Η Ελλάδα σε τροχιά μέλλοντος» σε συνεργασία με τον ΜΚΟ «Ένωση Ελλήνων Δημιουργών (ΕΝ.ΕΛ.ΔΗ.) και στόχος και φιλοδοξία του φορέα είναι  να γίνει το μεγαλύτερο και Ποιοτικά Αρτιότερο Φεστιβάλ Ποίησης, Λογοτεχνίας και Θεατρικών δρώμενων στον κόσμο!
Είναι η δεύτερη φορά που η Κατερίνα Νίκα Μάνου βραβεύεται μέσα στο 2017 σε λογοτεχνικό διαγωνισμό. Η πρώτη ήταν τον Ιανουάριο 2017 στον Πανελλήνιο διαγωνισμό παιδικού Ορθόδοξου βιβλίου που έγινε υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιά στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, όπου το βιβλίο της: «Η μέρα αρχίζει ξανά» απέσπασε το Α' Βραβείο.

Στις φωτογραφίες ο Πρόεδρος του ΜΚΟ Οργανισμού: «Η Ελλάδα σε τροχιά μέλλοντος» κ. Tσιγαρίδας Δημήτριος, και η Πρόεδρος του ΜΚΟ «Ένωση Ελλήνων Δημιουργών (ΕΝ.ΕΛ.ΔΗ.) κ. Ελευθερία Τάνου παραδίδουν το βραβείο και την τιμητική επιβράβευση στη συγγραφέα και η συγγραφέας απαγγέλει το ποίημά της. 
[opb][op10]

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.