Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΕΒΑ



Ο Δήμος Δίου - Ολύμπου, ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Πιερίας, ανακοινώνει, ότι την Παρασκευή 26/05/2017 θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων (Μακαρόνια, Φασόλια, Φακές) και είδη υγιεινής (Οδοντόκρεμα, Σκόνη Πλυντηρίου και Σαμπουάν ).


Η διανομή θα γίνει στο Δημαρχείο του Δήμου Δίου - Ολύμπου –Κονταριώτισσας (για ωφελούμενους της Δ.Ε Δίου και Λιτοχώρου) και στο δημαρχείο Λεπτοκαρυάς για ωφελούμενους της Δ.Ε Ανατολικού Ολύμπου . Δικαιούχοι είναι αποκλειστικά οι ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ.


Για την παραλαβή είναι απαραίτητη η επίδειξη βιβλιαρίου κοινωνικής ασφάλισης ή άλλου επίσημου εγγράφου από το οποίο να προκύπτει ο ΑΜΚΑ.


Τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται και από μέλη της οικογένειας με την επίδειξη του ΑΜΚΑ τους.


Αν κάποιος παραλαμβάνει για λογαριασμό άλλου θα πρέπει να προσκομίσει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής.


Οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν με γραπτό μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο που δήλωσαν κατά την αίτησή τους.


Δικαιούχοι είναι αποκλειστικά οι ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ. Από 1/6/2017 ωφελούμενοι του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) καθίστανται αυτοδίκαια οι εκάστοτε δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ). Από 1/6/2017 καταργούνται, η υπ’αριθ. Δ23/οικ.19162/1277/27-5-2015 (Β΄ 1066) υπουργική απόφαση, "Καθορισμός εισοδηματικών και περιουσιακών κριτηρίων των ωφελούμενων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (TEBA/FEAD)»" καθώς και οι βάσει αυτής ισχύουσες λίστες ωφελουμένων ΤΕΒΑ



Ο Αντιδήμαρχος Δήμου Δίου - Ολύμπου


Πούλιος Γιάννης

[opb][op5]

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.