Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Η ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ 2017 !

 







Βαρύς και δύσκολος ο χειμώνας του 2017 στην Πιερία αλλά και σε όλη την Ελλάδα! Χαμηλές θερμοκρασίες με ρεκόρ 10ετίας.Έντονη και πυκνή χιονόπτωση με τεράστια προβλήματα και αποκλεισμούς ολόκληρων πόλεων ,νομών ,νησιών!
Μέσα σε όλο αυτό το χαμό-κυριολεκτικά-η ποδηλατική ομάδα του Α.Μ.Ο.ΕΞΟΧΗΣ δεν δίστασε να βγει για την καθιερωμένη προπόνηση ! Ειδικά το περασμένο Σαββατοκύριακο πραγματοποίησε την πρώτη ημέρα  διαδρομή 50χλμ από Κατερίνη μέχρι Νέα Αγαθούπολη και την δεύτερη πραγματοποίησε διαδρομή σε χιόνι από Βροντού μέχρι Αγία Κόρη-καταφύγιο Κρεβάτια Όλυμπου.
 Η EXTREMETEAM1 επίσης εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο, τις ελάχιστες ηλιόλουστες μέρες, για να κάνει και τα πρώτα ποδηλατομπάνια της νέας χρονιάς , σε «σιβηρικές» θερμοκρασίες πολύ κάτω του μηδενός !
Οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ καλούν και προσκαλούν όλο τον κόσμο να τολμήσει ,να κυκλοφορήσει οργανωμένα, με τον κατάλληλο εξοπλισμό ΚΑΙ με ποδήλατο γιατί η ζωή είναι ωραία . Θα το διαπιστώσετε μόλις μιλήσετε με κάποιο ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ποδηλάτη ΚΑΙ θα μάθετε ότι είναι και …οι πιο υγιείς !
 Τελευταίες  έρευνες -επιβεβαιώνουν μάλιστα αυτό που υποστήριζαν 25 χρόνια οι ΕΛ.Π.ΠΙ.-“στο American Medical Association Internal Medicine Journal έδειξαν πως όσοι ασκούνται δύο φορές την εβδομάδα για περίπου 300 λεπτά (περίπου 5 ώρες), υπήρξε μια μείωση του 30% στον κίνδυνο θανάτου. Ίδιο ποσοστό παρουσίασαν και όσοι αθλούνται για τρεις ή περισσότερες φορές την εβδομάδα. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε Βρετανούς πολίτες, με το 90% αυτών να είναι λευκοί. Ήταν ηλικίας 40 ετών και άνω και η διάρκεια της έρευνας ήταν κατά μέσο όρο 9 χρόνια.”sela.gr

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΙΩΡΗΣ.    [opb][op27]

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.