Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Ενίσχυση του έργου της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης από την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος στο πλαίσιο του 3ου Δρόμου Αλληλεγγύης





Τo ποσό που συγκεντρώθηκε μέσα από μία σειρά ενεργειών κοινωνικής προσφοράς της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και της Ενορίας του Αγίου Χαραλάμπους, στο πλαίσιο του 3ου Δρόμου Αλληλεγγύης, παραδόθηκε στη Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης για την ενίσχυση του έργου της.
Η παράδοση  πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος,  παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γεωργίου, του εφημέριου του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Πατέρα Κυριάκο Κοκελίδη, του εκκλησιαστικού συμβούλου του Ι. Ναού κ. Ευάγγελου Σιώμου,  του γενικού γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης κ. Καραπούλιου Δημήτριου και της ταμία της Μέριμνας κας Μαρίας Μπίλλα.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος αφού ευχαρίστησε όλους όσους ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν στον 3ο Δρόμο Αλληλεγγύης προκειμένου να συγκεντρωθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσό για την ενίσχυση της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης, επεσήμανε: «Συνηθίζουμε να λέμε ότι η διοργάνωση ενός αγώνα δρόμου είναι συγχρόνως μια αθλητική και πολιτιστική εκδήλωση. Εγώ θα ήθελα να προσθέσω ότι ο 3ος Δρόμος Αλληλεγγύης  είναι και μια μεγάλη εκδήλωση κοινωνικής συνοχής και ανθρώπινης αλληλεγγύης. Και στη φετινή διοργάνωση με προσωπική συνεισφορά όλων των δρομέων, συγκεντρώθηκε ένα σημαντικό  ποσό  για κοινωνικούς σκοπούς και στήριξη φορέων που έχουν ανάγκη».
Από την πλευρά τους τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Μέριμνας Παιδιού ευχαρίστησαν τον Μητροπολίτη κ. Γεώργιο και εξήραν την προσπάθεια των διοργανωτών και όλων των δρομέων για τη φιλανθρωπική τους κίνηση, στις δύσκολες εποχές που διανύουμε.

Ο 3ος Δρόμος Αλληλεγγύης πέρασε στην ιστορία και μαζί του η  προσφορά εκατοντάδων δρομέων που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.      
[opb][op10]

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.