Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

EΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΩΣΤΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ


ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ TOURIST INFORMATION DESK ΣΕ ΛΙΤΟΧΩΡΟ & ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ



Σε κυκλοφορία τέθηκε από τις 12 Αυγούστου 2015 ο πρώτος χάρτης του Δήμου Δίου - Ολύμπου, με προσωπική φροντίδα του Δημάρχου Κώστα Δημόπουλου, και ήδη διανέμεται στα τουριστικά καταλύματα του Δήμου.

Ο χάρτης είναι διπλής όψης και απαρτίζεται από οδικό χάρτη από τη μια όψη και τρισδιάστατο χάρτη, με τις βουνοκορυφές και τα καταφύγια του Ολύμπου από την άλλη όψη, συνοδευόμενος από πλούσιο φωτογραφικό υλικό και πληροφορίες στα αγγλικά. Η έκδοση είναι δοκιμαστική, με σκοπό να αποτυπωθούν οι παρατηρήσεις από την πρώτη κυκλοφορία του και να επανεκδοθεί με βελτιώσεις και στην ελληνική γλώσσα.

Αποτελεί το έναυσμα της τουριστικής καμπάνιας που θα ακολουθήσει ο Δήμος Δίου – Ολύμπου σε συνεργασία με τη Επιτροπή Τουρισμού. Σύντομα πρόκειται να εκδοθούν αφίσες τουριστικής προβολής, έντυπος οδηγός του Δήμου και να κατασκευαστεί η τουριστική ιστοσελίδα.

Η επιλογή των θεμάτων των αφισών θα γίνει από την Επιτροπή Τουρισμού, μετά από διαγωνισμό φωτογραφίας με αξιοθέατα του Δήμου.

Στα χνάρια της τουριστικής αναβάθμισης του Δήμου βρίσκεται και η επαναλειτουργία του Tourist Information Desk στο Λιτόχωρο και στη Λεπτοκαρυά, απ’ όπου οι επισκέπτες κατατοπίζονται για τα αξιοθέατα τα καταλύματα και ενημερώνονται για τις δράσεις και τις υπηρεσίες που παρέχει ο Δήμος και παραλαμβάνουν το χάρτη και άλλα χρήσιμα έντυπα.

Στη φωτογραφία διακρίνονται στο Tourist Information Desk του Λιτοχώρου ο Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου Κώστας Δημόπουλος με τις συμβούλους τουρισμού του Δήμου Χριστίνα Ζολώτα και Σοφία Κωνσταντινίδου.



Το Γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.