Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Κοπή Πίτας - Φιλαρμονική Λιτοχώρου






Αψηφώντας το δριμύ κρύο και τον παγετό και συνεπείς με την ιστορία μας, ήμαστε και πάλι ο πρώτος φορέας του δήμου μας για τη νέα χρονιά που διοργανώσαμε την καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας. Έτσι στις 2 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 08:00 μ.μ. στην έδρα της Φιλαρμονική Λιτοχώρου Δ. Δίου – Ολύμπου «ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΒΑΡΝΑΣ» στο δημαρχιακό μέγαρο Λιτοχώρου, συγκεντρώθηκε η πλειονότητα των μελών του μουσικού μας σχήματος προς αναζήτηση του τυχερού φλουριού και με την ελπίδα η νέα χρονιά να μας χαρίσει πολλές νέες δυνατές μουσικές συγκινήσεις.
Την εκδήλωσή μας λάμπρυναν με την παρουσία τους οι σεβαστοί ιερείς του Λιτοχώρου πατήρ Αθανάσιος, από την ενορία του Αγ. Δημητρίου, και πατήρ Άγγελος, από την ενορία του Αγ. Νικολάου, οι οποίοι αφού διάβασαν την ευχή για την πρωτοχρονιάτικη πίτα εξέφρασαν τις ευχές τους για υγεία και προκοπή την νέα χρονιά. Από την πλευρά της δημοτικής διοίκησης παρόντες ήταν ο αντιδήμαρχος Δίου – Ολύμπου κ. Λάππας Νικόλαος, η αντιπρόεδρος της ΔΗΚΕΔΟ κ. Βακουφτσή Ειρήνη, ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Λιτοχώρου κ. Μαρνέλας Νικόλαος και το μέλος του τοπικού συμβουλίου κ. Μήλιος Γεώργιος. Στον σύντομο χαιρετισμό του ο αντιδήμαρχος κ. Λάππας αφού εξέφρασε και εκείνος τις ευχές του για υγεία και καλή τύχη προς τα μέλη μας, δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι την νέα χρονιά θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να στηριχθεί η φιλαρμονική του δήμου μας, παρά τις αντιξοότητες που έχουν προκύψει από την εφαρμογή του Καλλικράτη.
Στην συνέχεια ακολούθησε μια πολύ μικρή αλλά ζεστή δεξίωση σε όμορφο και εορταστικό κλίμα, με συζητήσεις γύρω από το μουσικό μας σχήμα και τις επερχόμενες εμφανίσεις του, αλλά και όχι μόνο. Η βραδιά μας έκλεισε με πολύ γέλιο και πειράγματα μεταξύ μικρών και μεγάλων!

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Φιλαρμονικής Λιτοχώρου Δ. Δίου – Ολύμπου εύχονται όλοι μας να έχουμε μια καλή και ευλογημένη χρονιά!
[op9]

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.