Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΟΥΤΑΤΣΙΟΣ: ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΙΕΣ


Δεν ξέρω ποιος υπαγόρευσε η συνέταξε το κείμενο που δημοσιεύτηκε στις εφημερίδες και υπογράφει η νεοεκλεγείσα δημοτική σύμβουλος Ευαγγελία Μόχλα - Φαρμάκη. Χωρίς ενδεχομένως να το αντιλαμβάνεται, από την πρώτη ακόμα φράση βγάζει κακίες και άδικες κατηγορίες όταν εκτός από αυτά που δηλώνει σε βάρος του νέου Δημάρχου, εγκαλεί και την ελάσσονα μειοψηφία, τη Λαϊκή Συσπείρωση. Εξακοντίζει δηκτικές αιχμές και κατηγορίες στην ελάσσονα μειοψηφία, ότι συνέργησε στο να μείνει η παράταξη της εκτός του συμβουλίου της ΔΕΑΔΟ-ΔΕΑΛ. Και ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγορεί και την παράταξη μας την Λαϊκή Συσπείρωση, για προεκλογική συνεργασία με τη νέα δημοτική αρχή.
                           ΚΡΙΜΑ-ΚΑΙ-ΝΤΡΟΠΗ Έχοντας υπόψη το νεαρό ης ηλικίας της και την ολιγόχρονη θητεία της στα κοινά δεν Θέλω να χρησιμοποιήσω σκληρή γλώσσα . Της συνιστώ όμως να είναι προσεκτικότερη. Μία λαϊκή ρήση λέει “Των φρονίμων ολίγα,, Για ανίερες συμμαχίες και πολιτικές κολοτούμπες ας ψάξει κάπου αλλού η κ. Φαρμάκη, και ιδιαίτερα στον δικό της ΠΑΣΟΚΟ γεννή χώρο στον οποίο γαλουχήθηκε. Η Λαϊκή Συσπείρωση που βρίσκεται στο αυτοδιοικητικό προσκήνιο πάνω από 45 χρόνια, πρόσφερε τα μέγιστα στην τοπική μας κοινωνία και προστάτεψε με
τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, τα συμφέροντα του τόπου μας και των δημοτών, όπως και την τεράστια δημοτική περιουσία από τους πολιτικούς και υπηρεσιακούς εγκάθετους του Αθηναϊκού κράτους. Εξασφάλισε με πολιτικούς και δικαστικούς αγώνες μια τεράστια και αμύθητης χρηματικής και χρηστικής αξίας, περιουσία στον τέως Δήμο Λιτοχώρου και τον διάδοχοι του Δήμο Δίου Ολύμπου.
Δεν μπορεί ο κάθε άκαπνος πολιτευτής να ισοπεδώνει τα πάντα και να εκφράζεται απρεπώς για πρόσωπα και πολιτικές ομάδες, που έχουν καταξιωθεί με τους σκληρούς αγώνες τους σε όλα τα επίπεδά . Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση.

Λιτόχωρο 7 Οκτωβρίου 2014

                                                  Νίκος Κουκουτάτσιος
                                                  π. Δήμαρχος Λιτοχώρου
[op14]

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.