Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ.



Την Πέμπτη 25-09-2014 κ’ ώρα 11:00 πμ τελέστηκε στην αίθουσα του Δ.Σ του Δήμου Δίου – Ολύμπου ο «Διεθνής» πολιτικός γάμος ανάμεσα στους κ.Michael Green και κ. Yulia Ermolaeva .
Η γνωριμία του ζευγαριού έγινε όταν ο Michael και η Yulia συναντήθηκαν τυχαία ( ή μήπως «μοιραία»;) στο Λιτόχωρο κατά τη διαμονή τους στη περιοχή, ο μεν Michael για επαγγελματικές υποχρεώσεις, η δε Yulia για διακοπές στις πανέμορφες ακτές του Ολύμπου.
Οι νεόνυμφοι γιόρτασαν τη χαρά τους μαζί με τη συνοδεία 50 φίλων και συγγενών .
Τον γάμο τέλεσε ο Αντιδήμαρχος Λιτοχώρου και Αναπληρωτής Δήμαρχος ο κ. Νικόλαος Λάππας με τη βοήθεια της δημοτικής υπαλλήλου κ. Ελένης Τσίντσιφα.
Στα σχέδια του Δήμου Δίου – Ολύμπου είναι να προσελκύσει στο μέλλον, ζευγάρια από όλο τον κόσμο για να επιλέξουν και να τελέσουν το γάμο τους στη περιοχή του Δήμου Δίου – Ολύμπου προσφέροντας ένα πλήρες «πακέτο» υπηρεσιών και διαμονής εντός του Δήμου.

Ευχόμαστε στον Michael και στην Yulia , να είναι πάντα μαζί αγαπημένοι και γεροί και να δημιουργήσουν μια ευτυχισμένη οικογένεια. Ανυπομονούμε να ξαναδούμε τους ίδιους αλλά και τους εκλεκτούς καλεσμένους τους σύντομα στα μέρη μας!
[op6]

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.