Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Ο «Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας» stand up comedy με τον Σωτήρη Καλυβάτση και τον Στέλιο Κάτσαρη στο Mediterranean Village Hotel & Spa

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ





Κατερίνη, 15-11-2012


Ο «Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας» stand up comedy με τον Σωτήρη Καλυβάτση και τον Στέλιο Κάτσαρη στο Mediterranean Village Hotel & Spa


O Σωτήρης Καλυβάτσης και ο Στέλιος Κάτσαρης έρχονται την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012 στις 9μ.μ. στη σκηνή του Mediterranean Village Hotel & Spa, στην Παραλία Κατερίνης, για 1 μοναδική παράσταση με άφθονο γέλιο, απολαυστικές ατάκες και μοναδικές ερμηνείες...!
Ένα ΜΟΝΑΔΙΚΟ event που δεν πρέπει κανείς να χάσει.....!!!
Με αφορμή την πετυχημένη τους καλοκαιρινή συνεργασία, ο Σωτήρης Καλυβάτσης και ο Στέλιος Κάτσαρης  αποφάσισαν να συμπράξουν επί σκηνής για φέτος το χειμώνα και να μεταμορφωθούν σε Τζίτζικα και Μέρμηγκα.
Ένα πρόγραμμα τριών ωρών γεμάτο πρόζα, μουσική, αστεία, αλήθειες, εκπλήξεις και τη συμμετοχή του κοινού. Ένα stand up comedy διαφορετικό από όλα τα άλλα, έρχεται για να πάρει τις έγνοιες των θεατών.


Η παράσταση έχει σαν κεντρικό άξονα, τον μύθο του Αισώπου για τον Τζίτζικα και το Μέρμηγκα... τον κάθε τζίτζικα και τον κάθε μέρμηγκα που βρίσκονται ανάμεσά μας και ο μύθος τους παραμένει σταθερός στο χρόνο και τις καταστάσεις.
Ο αγαπημένος και εδραιωμένος πια κωμικός στις καρδιές όλων των Ελλήνων Σωτήρης Καλυβάτσης και ο πολυτάλαντος και πολύπλευρος Stand up Comedian Στέλιος Κάτσαρης ενώνουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας την απόλυτη αυτοσχεδιαστική κωμωδία για φέτος το χειμώνα. Στην κιθάρα και τη λύρα ο Ανδρέας Αρβανίτης και στο βιολί η Αριέτα Σαϊτά.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 23510 64600

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.