Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

«Μπλόκο» στη «λίστα Μανιτάκη» με καταλήψεις παντού.


ΠΗΓΗ: www.aftodioikisi.gr



Νεκρώνουν σήμερα τελευταία ημέρα αποστολής στοιχείων των προς διαθεσιμότητα - απόλυση υπαλλήλων, όλες οι υπηρεσίες των δήμων συμπεριλαμβανομένων παιδικών σταθμών, ΚΕΠ και ΧΥΤΑ. Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με σύνθημα «καταλήψεις παντού» κλείνουν όλες τις πιθανές εξόδους, ώστε σε καμία περίπτωση να μην φύγουν στοιχεία για τους συναδέλφους τους που θα ενταχθούν την περίφημη «λίστα Μανιτάκη».

Στόχος της ΠΟΕ - ΟΤΑ είναι να μην λειτουργήσει καμία υπηρεσία ώστε, αν και στη συντριπτική τους πλειοψηφία τα δημοτικά συμβούλια έχουν αποφασίσει να μην αποσταλούν στοιχεία στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, να εκμηδενιστούν και αυτές οι ελάχιστες πιθανότητες να φτάσουν λίστες με ονόματα στη Βασιλίσσης Σοφίας.

Να σημειωθεί ότι, όπως έχει γράψει η aftodioikisi.gr, πάνω από 200 από τους, συνολικά,  325 δήμους βρίσκονται υπό κατάληψη εδώ και μέρες, ενώ έχουν «σφραγιστεί» και τα γραφεία προσωπικού.

Επιπλέον, και οι δήμαρχοι δεν φαίνονται διατεθιμένοι να στείλουν στοιχεία, ρίχνοντας το «μπαλάκι» της διαθεσιμότητας στο υπουργείο.

Σχετικά

ΔΗΜΟΣΙΟ: ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3.500 ΟΙ ΥΠΟ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟ 2012
ΣΕ ΚΕΠ, ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ, ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΤΟ «ΚΥΜΑ» ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ
ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.