Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

ΜΕ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.


Αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ
στο Συνέδριο του Εργατικού Κόμματος
Κυριάκος Πιερρακάκης


Ηρακλής Μπουραντάς

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης και ο Ηρακλής Μπουραντάς της Μονάδας Ανάπτυξης πολιτικών του ΠΑΣΟΚ θα είναι ομιλητές στο συνέδριο του Εργατικού Κόμματος της Μεγάλης Βρετανίας σε συνδιοργάνωση με το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό κόμμα το οποίο πραγματοποιείται από σήμερα έως την Κυριακή (30/11-2/12) στο Νότινχαμ με θέμα την καταπολέμηση της ανεργίας των νέων. 


Στις εργασίες του Συνεδρίου είναι ομιλητές νέοι επιχειρηματίες και επιστήμονες, ακαδημαϊκοί, εκπρόσωποι της κοινωνίας των πολιτών, ευρωπαϊκές οργανώσεις νεολαίας, βουλευτές καθώς και στελέχη της σκιώδους κυβέρνησης του Εργατικού Κόμματος, συμπεριλαμβανομένου του ηγέτη του κόμματος κ. Εντ Μίλιμπαντ, ο οποίος και θα παρακολουθήσει τα worskhops του συνεδρίου. 

Οι θεματικές του συνεδρίου ακουμπούν θέματα εκπαίδευσης, νεανικής επιχειρηματικότητας και καινοτομίας. Το κοινό του συνεδρίου είναι τα στελέχη και η νεολαία του Εργατικού Κόμματος, ακαδημαϊκοί, μη κυβερνητικές οργανώσεις κλπ. 

Το συνέδριο εγκαινιάζει σειρά πρωτοβουλιών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, υπό τον τίτλο "Επανεκκινώντας την Ευρώπη", που ως στόχο έχουν να αναδείξουν εναλλακτικές προτάσεις και προοπτικές ενάντια στην πολιτική αυστηρής λιτότητας που ασπάζονται τα συντηρητικά κόμματα της Ευρώπης.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.