Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Δωρεάν μαστογραφίες και ημερίδα για τον καρκίνο του μαστού, στον Δ.Δίου-Ολύμπου.


ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/10/2012 ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΔΙΟΥ, ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ «Δ.ΠΑΣΧΑΛΗΣ»


* ΟΙ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40 ΕΤΩΝ – ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ.
* ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ – ΠΡΟΛΗΨΗ & ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ»

Ανοιχτή πρόσκληση σε γυναίκες δημότισσες του Δ.Δίου-Ολύμπου, αλλά όχι μόνο, 40 ετών και άνω, απευθύνουν το ίδρυμα «Διονύσης Πασχάλης» και ο Δήμος Δίου-Ολύμπου προκειμένου να προβούν σε δωρεάν μαστογραφία – κλινικές εξετάσεις και αντιμετώπιση, την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012 στο πρώην δημαρχείο στην Κονταριώτισσα.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012, στις 7.00 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα: «Καρκίνος του Μαστού – Πρόληψη και Αντιμετώπιση», με τη συμμετοχή ειδικών επιστημόνων που θα κάνουν σχετικές εισηγήσεις αλλά θα έχουν και συζήτηση με το κοινό.

Μετά το πέρας της ημερίδας, οι γυναίκες που θα έχουν επικοινωνήσει με τον Δ.Δίου-Ολύμπου στα τηλέφωνα 2351 351 000 και 23520 83 927, θα παραλάβουν από ένα κουπόνι με το οποίο θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ένα διαγνωστικό κέντρο στην Κατερίνη για να κάνουν δωρεάν μαστογραφίες. Τα έξοδα θα τα καλύψει το Ίδρυμα «Διονύσης Πασχάλης».

Θα πρέπει να τονιστεί ότι οι ενδιαφερόμενες γυναίκες πρέπει οπωσδήποτε να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 2351 351 000 και 23520 83 927 για να κρατήσουν σειρά προτεραιότητας.

Τόσο η ημερίδα όσο και οι δωρεάν μαστογραφίες γίνονται στο πλαίσιο του προγράμματος εξετάσεων «Βοήθεια στον Συνάνθρωπο» και είναι μια δημιουργία και προσφορά του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Διονύσης Πασχάλης». Το ίδρυμα, με τον τρόπο αυτό, εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στους πάσχοντες και στις ευπαθείς ομάδες της ελληνικής κοινωνίας, ιδίως τώρα εν μέσω οικονομικής κρίσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.