Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΖΗΜΑΣ: ΕΠΡΕΠΕ Η ΕΠΟΠΤΕΊΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΗΔΗ ΥΠΗΡΧΑΝ


ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΖΗΜΑΣ:(Έφορος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Πιερίας, Συντονιστής Επιθεωρ. Δ/ντής Περιφ/κών Ασφαλιστικών Γραφείων Ανάπτυξης, Σύμβουλος Τραπεζοασφαλιστικών & Νομικής Προστασίας).

Απόφαση βόμβα οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι ΔΕΝ μπορούν 
να υπογράφουν αιτήσεις ασφαλίσεων ΟΥΤΕ δηλώσεις ατυχημάτων, μπορούν μόνο να διαμεσολαβούν. Για τις άνω πράξεις χρειάζεται η μεσολάβησει για την σύνταξη τους Συντονιστή Ασφαλιστικών Συμβούλων!!!!!!!!!! 
Πόσο αγράμματοι είναι οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι και ιδικά οι πράκτορες!!!
Aναρωτιέμαι αν πρέπει να πληρώνουν για τα λάθη που κάνουν ακόμη και σε απλές διαδικασίες οι ασφαλιζόμενοι;; Όλοι διαμεσολαβούν στην περίπτωση επέλευσης κινδύνου (δηλαδή ατυχήματος) στην συμπλήρωση δήλωσης ατυχήματος κ.λ.π. Σας πληροφορώ ότι όσον αφορά τους ασφαλιστικούς συμβούλους ΔΕΝ έχουν δικαίωμα υπογραφής αιτήσεων πόσο δε μάλλον δήλωσης ατυχήματος. ΤΑ έλεγα πάντα τώρα θα το γράφω κιόλας, σταματήστε να πιστεύετε ΌΤΙ σε περίπτωση που οι ζημίες αυτές περάσουν στα χέρια του Επικουρικού ταμείου αφού θα έχει κλείσει η ασφαλιστική εταιρεία ότι θα αποζημιωθείτε .
Μόνο ο Συντονιστής ασφαλιστικών συμβούλων μπορεί να αποπερατώσει τις διαδικασίες αυτές.
Έτσι μπαίνει τέλος όχι μόνο στις παρατυπίες αλλά και όσους άλλους διαμεσολαβούσαν χωρίς να κατέχουν τις απαιτούμενες γνώσεις και Άδειες.
Τα δε πρόστιμα που προβλέπονται είναι τσουχτερά για τους παραβάτες ασφαλιστικούς συμβούλους και ασφαλιστικές εταιρείες!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.