Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Συνάντηση Μπουτάρη - Σβόμποντα, επικεφαλής Ευρωσοσιαλιστών


ΠΗΓΗ: www.aftodioikisi.gr



Με τον Χάνες Σβόμποντα (Hannes Swoboda), πρόεδρο της Ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, θα συναντηθεί ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου και ώρα 1 το μεσημέρι στο Δημαρχείο.

Ο αυστριακός ευρωβουλευτής θα βρίσκεται στην Ελλάδα, όπου επί διημέρου θα έχει σειρά επαφών και συναντήσεων για να εκφράσει την αλληλεγγύη της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στον ελληνικό λαό, να στηρίξει τις προσπάθειες που οδηγούν στην ανάπτυξη και να υπογραμμίσει την ανάγκη για κοινωνική δικαιοσύνη. 

Η Θεσσαλονίκη θα είναι ο πρώτος σταθμός του, στο πλαίσιο του γενικότερου ενδιαφέροντός του για τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στη χώρα και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ενώ θα έχει επαφές και με μη κυβερνητικές οργανώσεις για θέματα μετανάστευσης. 

Την Τρίτη 30 Οκτωβρίου θα μεταβεί στην Αθήνα, όπου θα έχει σειρά συναντήσεων με πολιτικούς, οικονομικούς και κοινωνικούς φορείς και επίσης θα είναι ο κεντρικός ομιλητής της ημερίδας που διοργανώνει η Ελληνίδα ευρωβουλευτής Άννυ Ποδηματά με τίτλο «Περνώντας από τα λόγια στις πράξεις: μια δίκαιη και βιώσιμη ανάκαμψη για την Ελλάδα και την Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.