Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Διατήρηση ενός ελαχίστου επιπέδου αποθεμάτων αργού πετρελαίου & άλλες διατάξεις

Ανοικτή Διακυβέρνηση
Δημόσια Διαβούλευση στο σχέδιο νόμου «Διατήρηση ενός ελαχίστου επιπέδου αποθεμάτων αργού πετρελαίου ή και προϊόντων πετρελαίου και άλλες διατάξεις (Εναρμόνιση του εθνικού δικαίου προς την οδηγία 2009/119/ΕΚ)
Δίνεται στη δημοσιότητα για διαβούλευση το προσχέδιο νόμου για την εναρμόνιση του Εθνικού Δικαίου με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 2009/119/ΕΚ.

Με το προτεινόμενο σχέδιο νόμου ενσωματώνεται στο εθνικό δίκαιο η Οδηγία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 14ης Σεπτεμβρίου 2009 σχετικά με την υποχρέωση διατήρησης ενός ελάχιστου επιπέδου αποθεμάτων αργού πετρελαίου ή/και προϊόντων πετρελαίου από τα κράτη μέλη, τροποποιείται η υφιστάμενη νομοθεσία (άρθρα 12 και 13, ν. 3054/2002) και ενισχύεται η ασφάλεια εφοδιασμού της χώρας, στο πλαίσιο ανάπτυξης αποτελεσματικότερου μηχανισμού αντιμετώπισης κρίσεων, συμπληρωματικού του μηχανισμού κρίσεων του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας (ΔΟΕ).

Σε αυτό το πλαίσιο, η συμμετοχή των πολιτών στην διαμόρφωση της νομοθετικής πρωτοβουλίας είναι σημαντική και προσβλέπουμε στην ενεργό συμμετοχή τους επί του προτεινόμενου σχεδίου νόμου, προκειμένου να καταθέσουν πολίτες και φορείς τις παρατηρήσεις τους.
Διαβάστε τη διαβούλευση και συμμετέχετε εδώ: http://www.opengov.gr/minenv/?p=4509
Καταληκτική ημερομηνία: 21η Οκτωβρίου 2012
Διαδώστε αυτό το email

Με ένα Like Διατήρηση ενός ελαχίστου επιπέδου αποθεμάτων αργού πετρελαίου & άλλες διατάξεις on Facebook
Με ένα share on Twitter
Με email σε έναν φίλο



Δείτε το OpenGov

Στο Facebook
Στο Twitter
Στο Blip.Tv



Επισκεφθείτε τη σελίδα της Ανοικτής Διακυβέρνησης για να ενημερωθείτε για Νέες Προσκλήσεις Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος (http://www.opengov.gr/home/)
Λαμβάνετε αυτό το email διότι έχετε εγγραφεί στη λίστα ενημέρωσης για την ανοικτή δημόσια διαβούλευση εδώ: http://www.opengov.gr/home/?page_id=99

Αλλάξτε προτιμήσεις για την ενημέρωσή σας | Αφαιρέστε το email σας neaolympos@gmail.com  από τη λίστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.