Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΟΥΤΑΤΣΙΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΖΑΡΚΑΝΕΛΑ.


ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΙ ; ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ

Δεν μπορώ να καταλάβω ούτε να εξηγήσω, από πού αντλεί το θάρρος και το δικαίωμα ο κ. Ζαρκανέλας, να παρεμβαίνει με ολοσέλιδο δημοσίευμα, για να υπερασπιστεί την επιθυμία και την προκλητική προσπάθεια ης ΤΟ
SΟΗ να αποθέσει τα επικίνδυνα απόβλητα ης στον πυθμένα του αμμορυχείου Λιτοχώρου. 

Και δεν μπορώ να κατανοήσω ακόμη, την επίμονη προσπάθεια του να υποτιμήσει και να λοιδορήσει την επιστημονική άποψη του συμπατριώτη μας Προκόπη Κωφού, που αν δεν είναι πιο επιστημονικά καταρτισμένος, είναι τουλάχιστο όσο και ο λαλίστατος κ. Ζαρκανέλας.Το ότι η ανημέρωτη πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Δίου Ολύμπου δέχθηκε κατ’αρχήν το θάψιμο αυτού του υλικού στον τόπο μας, για μας τους Λιτοχωρίτες που δεν ρωτηθήκαμε δεν μας ενδιαφέρει καθόλου, όπως δεν μας ενδιαφέρει και η γνώμη του απρόσκλητου ; δόκτορος κ. Ζαρκανέλα, που μας καταχεριάζει σαν να είμαστε άτακτοι μαθητές του. 
Δεν είναι η πρώτη φορά που το Λιτόχωρο μπαίνει στο στόχαστρο του κ. Ζαρκανέλα.. Και όταν ήταν Νομαρχιακός σύμβουλος Πιερίας απαιτούσε επίμονα το τέλος αμμοληψίας από την τότε ανοργάνωη από τους ιδιώτες αμμοληψία να εισπράττεται από νη Νομαρχία γιατί κατά την ατεκμηρίωτη άποψη του οι εκτάσεις του Λιτοχώρου ήταν δημόσιες. Τότε υπεράσπιζε υποτίθεται τα συμφέροντα του δημοσίου Τώρα τίνος συμφέροντα υπερασπίζεται και γιατί;. Εμείς οι Λιτοχωρίτες έχουμε κάθε λόγο να ανησυχούμε και να αντιδρούμε διότι η δική μας υγεία κινδυνεύει από τα επιβλαβή στοιχεία της αιωρούμενης τέφρας που Θα εξαπολυθεί πάνω από τα κεφάλια μας. Και αν υποθέσουμε ότι η τέφρα αυτή είναι ακίνδυνη όπως διατείνεται ο κ. δόκτορ Ζαρκανέλας εμείς και πάλι δεν την θέλουμε στον τόπο μας. 
Αφού όπως ισχυρίζονται οι απρόσκλητοι υπερασπιατές ης ΤΟSΟΗ είναι και εγγειοβελτιωτικό αυτό το υλικό γιατί δεν το διασκορπίζουν στα διπλανά χωράφια του κάμπου της Θες/νίκης; Η έστω να το πάνε στην Κοζάνη που υπάρχει έτοιμος χώρος να το δεχθεί, και θέλουν να το φέρουν στο Λιτόχωρο όπου χρειάζονται εκατοντάδες εκατομμύρια για να δημιουργηθεί τέτοια υποδομή; Στο χωριό σας και στη Νομαρχία σας κουμάντο μίστερ δόκτορ περιβαλλοντολόγε και όχι στο Λιτόχωρο που έχει δεινοπαθήσει ποικιλοτρόπως από την κοντόφθαλμη πολιτική ηγεσία του. Και μην τολμήσετε να με ξανά χαρακηρίσετε σκληρό και “ατσάλι “όπως κάνατε τότε που ήσασταν Νομαρχιακός σύμβουλος γιατί θα πάρετε την πρέπουσα απάντηση.
Λιτόχωρο 18/10/2012
 Νίκος Κουκουτάτσιος
π. Δήμαρχος Λιτοχώρου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.