Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Συμπλήρωση του Κανονισμού Αδειών για τη χορήγηση Αδειών Διάθεσης Βιοκαυσίμων



Ανοικτή Διακυβέρνηση
Δημόσια Διαβούλευση στο Σχέδιο Συμπλήρωσης του Κανονισμού Αδειών, Υ.Α. υπ’ αρ. Δ2/16570/7.9.2005 (ΦΕΚ 1306/Β/16.9.2005), για τη χορήγηση Αδειών Διάθεσης Βιοκαυσίμων, του Ν. 3054/2002, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.
Με το προτεινόμενο Σχέδιο Απόφασης συμπληρώνεται ο Κανονισμός Αδειών του άρθρου 14 του Ν.3054/2002 όπως ισχύει, με την Άδεια Διάθεσης Βιοκαυσίμων σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 5Α του ίδιου νόμου.
Η Άδεια Διάθεσης Βιοκαυσίμων χορηγείται σε ανώνυμες εταιρείες ή εταιρείες περιορισμένης ευθύνης οι οποίες εδρεύουν σε Κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και σε Συλλογικές Αγροτικές Οργανώσεις κατά το Ν.4015/2011 (Α` 210). Ο κάτοχος της Άδειας Διάθεσης Βιοκαυσίμων μπορεί να παράγει ή να εισάγει αυτούσια Βιοκαύσιμα (υγρά ή αέρια καύσιμα κίνησης τα οποία παράγονται από Βιομάζα) καθώς και Βιορευστά (υγρά καύσιμα για ενεργειακούς σκοπούς εκτός από κίνηση, τα οποία παράγονται από Βιομάζα) και να διαθέτει αυτά εντός της Ελληνικής Επικράτειας, σε κατόχους Άδειας Διύλισης, Άδειας Εμπορίας κατηγορίας Α’ και σε Τελικούς Καταναλωτές.
Καλείστε να συμμετάσχετε στη διαδικασία δημόσιας διαβούλευσης, υποβάλλοντας παρατηρήσεις, σχόλια, απόψεις και προτάσεις, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση ενός τελικού Σχεδίου.
Διαβάστε τη διαβούλευση και συμμετέχετε εδώ: http://www.opengov.gr/minenv/?p=4544
Καταληκτική ημερομηνία: 15η Οκτωβρίου 2012
Διαδώστε αυτό το email

Με ένα Like Συμπλήρωση του Κανονισμού Αδειών για τη χορήγηση Αδειών Διάθεσης Βιοκαυσίμων on Facebook
Με ένα share on Twitter
Με email σε έναν φίλο



Δείτε το OpenGov

Στο Facebook
Στο Twitter
Στο Blip.Tv



Επισκεφθείτε τη σελίδα της Ανοικτής Διακυβέρνησης για να ενημερωθείτε για Νέες Προσκλήσεις Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος (http://www.opengov.gr/home/)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.