Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Και 9ο παιδί η οικογένεια Αθανάσιου Μπεσλεμέ και Ευπραξίας Σιτμαλίδου από τον Άνω Αγιάννη Κατερίνης


ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΗ, ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

Παρά την πολύ μεγάλη κρίση την οποία διέρχεται σήμερα η χώρα, μια υπερπολύτεκνη οικογένεια από τον Άνω Αγιάννη Κατερίνης Ν. Πιερίας απέκτησε ένα νέο μέλος. Πρόκειται για ένα κοριτσάκι, το 9ο παιδί της οικογένειας Αθανάσιου Μπεσλεμέ και Ευπραξίας Σιτμαλίδου. Τα παιδιά τους είναι γεννηθέντα από το 1998 έως το 2012, επτά κορίτσια και δύο αγόρια.
Μόλις πέρυσι η οικογένεια (29/4/2011) είχε βαπτίσει το 8ο παιδί της, ανάδοχος του οποίου ήταν η μικρή Νεκταρία, κόρη της προέδρου του συλλόγου πολυτέκνων Πιερίας, Ασημίνας Πούλιου.
Η κ. Πούλιου και το διοικητικό συμβούλιο των πολυτέκνων Πιερίας εκφράζουν τη χαρά τους για το ευτυχές γεγονός, συγχαίρουν την οικογένεια Αθανάσιου Μπεσλεμέ και Ευπραξίας Σιτμαλίδου για το θάρρος τους αλλά και για την πίστη τους στη ζωή και στον Δημιουργό της ζωής.
Εύχονται στην οικογένεια να έχει δύναμη, υπομονή και κουράγιο για να συνεχίσει να ανεβαίνει τη μεγάλη ανηφόρα της ζωής, μάλιστα εν μέσω κρίσης. Όπως επίσης εύχονται, η τόλμη της οικογένειας Αθανάσιου Μπεσλεμέ και Ευπραξίας Σιτμαλίδου να γίνει παράδειγμα προς μίμηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.