Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

ΤΗΝ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ 4η ΕΒΕΠ.




Στην επιτυχία της διοργάνωσης της 4ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας συνέβαλαν αρκετοί φορείς και φυσικά πρόσωπα προσφέροντας άμεσα και έμμεσα τη χρηματική τους συνεισφορά ή και τον πολύτιμο χρόνο τους.

Σε ένδειξη τιμής για την ανιδιοτελή τους προσφορά επιθυμούμε ως Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας να ευχαριστήσουμε θερμά :

- Τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Σάββα Χιονίδη και το Δημοτικό Συμβούλιο της Κατερίνης
- Τον Υπουργό Μακεδονίας Θράκης κ. Θεόδωρο Καράογλου
- Την Επιτροπή διοργάνωσης της 4ης ΕΒΕΠ, συγκεκριμένα τους : κα Ηλιάδου Ελένη, κα Παπαχατζή Χάιδω, κ. Κουλούμογλου Μάρκο, κ. Βαβύλα Εμμανουήλ, κ. Τασχουνίδη Χαράλαμπο, κ. Σκαμπαρδώνη Δημήτριο και τον Αντιδήμαρχο Κατερίνης κ. Μπουρονίκο Νικόλαο που πρόσφεραν τα μέγιστα στην προετοιμασία της Έκθεσης.
- Τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης
- Την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας και το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης
- Τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Κατερίνης
- Τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Ιωακείμ, Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Μητρόπολης Κίτρους Κατερίνης & Πλαταμώνος, την κα Μυράντα Παππά Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής - Προϊσταμένη Καινοτόμων Δράσεων ΔΙ/ΔΕ Πιερίας, καθώς και την κα Ευαγγελή Μαμούρη Αρχιτέκτων Μουσειολόγο, που αποτέλεσαν την ειδική ομάδα παρουσίασης των επαγγελμάτων που τείνουν να εκλείψουν στην εποχή μας, σε μια ειδική έκθεση στην είσοδο που εντυπωσίασε τους επισκέπτες επιχειρηματίες και μαθητές της περιοχής μας.
- Τον κ. Χαράλαμπο Ζαπουνίδη για την εθελοντική του προσφορά και την παρουσίαση στην τελετή έναρξης
- Την Φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Δίου – Ολύμπου «Οδυσσέας Σβάρνας»
- Τα Τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για τη χορηγία επικοινωνίας και τη διαρκή προβολή πριν κατά τη διάρκεια και στο πέρας της 4ης ΕΒΕΠ.
- Την ΕΤ 3 που με τη χορηγία επικοινωνίας έδωσε τη δυνατότητα στην έκθεση να προβληθεί πανελλαδικά

-  Το Σωματείο Κρεοπωλών Πιερίας και το  Σωματείο Αρτοποιών Πιερίας «Ο Ευαγγελισμός» που ενίσχυσαν με τα προϊόντα τους την τελετή εγκαινίων προσφέροντας τα εδέσματά τους δωρεάν στους επισκέπτες.
- Τους Οινοποιούς Γ. Αδάμο, Απ. Κούρτη, Ι. Παντούλη, Κ. Παπαγιαννούλη και Αφοι Χρυσοστόμου για την προσφορά οίνου την ημέρα των εγκαινίων
- Τον κ. Σκαμπαρδώνη Δημήτριο για την προσφορά αναψυκτικών
- Τις επιχειρηματίες κυρίες Γιδαράκου Μαρία και Παπαδοπούλου Eυφροσύνη «Θερμοκήπια Σπυριδόπουλου» ιδιοκτήτριες Φυτωρίων στην Πιερία που πρόσφεραν φυτά για τον στολισμό του χώρου της 4ης ΕΒΕΠ.

Τέλος αξίζει ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ στους κοινωνικούς φορείς που πλαισίωσαν την Έκθεση και στους εκθέτες - επιχειρηματίες που τίμησαν την διοργάνωση της 4ης Ε.Β.Ε.Π. με την ελπίδα ότι φανήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών τους.
Με τιμή,
Ο Πρόεδρος

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.